2019. május 29. 11:49 - zonemes

Kinek írjuk?

A statisztika szerint már több mint 4500-n voltatok kíváncsiak a blogra, ami viszont kicsit meglepő, hogy egyetlen kérdés sem érkezett. Nagyban segítene, ha megosztanátok velünk, mire is lennétek kíváncsiak, miről szeretnétek olvasni a továbbiakban? Tervezzük részletesen  írni az önéletrajzról, a motivációs levélről, országokról, fejvadász cégekről , nyelvtudásról és sok-sok tapasztalatról :) 

Arra kétünk Titeket, amennyiben bármerre vagytok a nagyvilágban és tanítottatok vagy épp egy suliban vagytok, írjatok nekünk és osszátok meg a tapasztalatotokat. Ismertek valakit, aki tanárkénr dolgozik bárhol a világon? Ajánljátok neki az oldalunkat, hátha kedved kap megosztani az élményeit, hogy segítsünk azoknak, akik belevágnának és végül, de nem tuolsósorban másokkal is megoszthatjuk, milyen egy más országban tanárnak lenni. 

teaching_the_best_job_in_the_world.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://worldteacher.blog.hu/api/trackback/id/tr3514867932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása